Weerstand verhogen en ontspanning vergroten

In dit onvoorspelbare Corona tijdperk lijkt de onzekerheid en angst te groeien. Juist nu er zoveel behoefte is aan weerstand verhogen en ontspanning vergroten, kan ik jullie spijtig genoeg niet met  Voetreflexbehandelingen en massages ondersteunen. Ik hoop dat ik jullie toch kan bijstaan door, via tekstberichten, filmpjes en foto’s, geregeld tips te geven op het gebied van weerstand verhogen en ontspanning vergroten.

De ene keer zal dit gaan over het zelf masseren van acupuntuur punten, de andere keer kan het een tip over voeding betreffen of een filmpje voor het doen van ademhalingsoefeningen, enzovoorts. Dus houdt de komende tijd deze site, Facebook en Instagram in de gaten en doe er vooral je voordeel mee!

Weerstand verhogen en ontspanning vergroten

Vandaag kun je hier klikken voor een filmpje met duidelijke uitleg over een manier om de long- en nier-energie te verhogen. Heel eenvoudig en effectief!

Tijdens mijn opleiding tot Voetreflex therapeut heb ik geleerd om onze energiebanen (de meridianen) te kloppen, waardoor de energiedoorstroming wordt gestimuleerd. Dit heeft daardoor ook tot gevolg dat je lichaam en geest meer in balans komen.

Deze tip van Natasja Smits waren daarom dus een welkome aanvulling. Ik klop de punten die Natasja laat zien 2x per dag en ik voel mij er wel bij.

Als jullie vragen hebben, andere tips kunnen gebruiken of een luisterend oor nodig hebben, mogen jullie natuurlijk contact met mij opnemen. Dit is absoluut een welgemeend aanbod!

Fijn als je wilt laten weten wat deze tip je heeft gebracht.

Voel je trouwens vrij om deze tips te delen met anderen. Hoe meer mensen hier baat bij hebben, hoe beter. Samen gaan wij door deze periode heen.

Zodra het volgens het RIVM weer mogelijk is, ga ik natuurlijk weer met volle energie van start. Ik laat het jullie via de bekende wegen van Social Media weten zodra ik weer ga starten.

Ondanks de beperkingen en wellicht de spanning, hoop ik dat jullie iedere keer weer de aandacht kunnen leggen op de ademhaling en weer in jullie eigen kracht komen.

Digitale knuffel en hopelijk tot gauw,
Els Stroop