Arrangementen en Kadobonnen

Terwijl de praktijk gesloten is, zit ik achter de schermen zeker niet stil. Tijdens de afgelopen weken heb ik nieuwe producten ontwikkeld en een bestaand product een nieuwe impuls gegeven. Het gaat om de ontspannende arrangementen Feeling Relaxed en Feeling Smooth en de kadobonnen.

Nieuw bij Feeling massage arrangementen Smooth en Relaxed; kadobonnen vanaf €10, bezorging vanaf 20 in Wormerland, Purmerend en Zaanstad

Het heerlijk ontspannende arrangement Feeling Relaxed bestaat uit 2 delen. Tijdens het eerste deel kun je, terwijl je voeten in een ontspannend voetenbadje zitten, genieten van een weldadige hoofdmassage. In het tweede deel wordt je rug op een ontspannende wijze gemasseerd. De duur van dit arrangement is 75 minuten en het tarief hiervoor is € 45.

Tijdens het verzachtende arrangement Feeling Smooth wordt eerst je rug zacht gescrubd en met warme kompressen gereinigd. Daarna worden je rug, schouders en nek langzaam en zacht gemasseerd. De duur van dit arrangement is 90 minuten en het tarief hiervoor is € 60.

Natuurlijk maak ik bij beide arrangementen weer gebruik van de natuurlijke producten van Volatile.

Ook bied ik jullie, in deze onrustige of gespannen tijd, graag zicht op een massage/behandeling van Feeling massage via de aankoop van een mooi verpakte kadobon. Deze zijn via Whatsapp, mail, site of telefoon te bestellen vanaf een bedrag van € 10. Vanaf een waarde van €20 kom ik de bonnen tijdens deze Coronatijd met liefde bij je thuis of op locatie bezorgen in Wormerland, Zaanstad en Purmerend en Zuidoostbeemster.

Gun jezelf of een ander uitzicht op een heerlijk ontspannende massage!

Feeling massage, meer ontspanning en balans voor lichaam en geest met arrangementen Feeling Relaxed en Feeling Smooth en kadobonnen.