Skip to content

Over Feeling

... Ontspanning en balans voor lijf en geest!

… dat is het doel van elke Feeling massage en de ontvangst in de praktijkruimte. Gun jezelf of een ander de tijd om eens lekker te ontspannen, meer in balans te komen of weer soepel en fit te voelen.

 

Feeling Els

Mijn naam is Els Stroop. Jaren geleden kwam ik door een sportblessure op de behandeltafel te liggen. Ik raakte gefascineerd door wat handen via aanraking en massage kunnen bereiken. Dit wilde ik dolgraag zelf gaan doorgeven!

In 1996 volgde ik een opleiding Sportmassage, waarna ik nog verschillende cursussen heb gevolgd om mij in diverse behandelmethodes te verdiepen. In het voorjaar van 2018 heb ik de lang gekoesterde wens vervuld door de opleiding Hbo Voetreflexologie met een mooi resultaat af te ronden.

Als Voetreflextherapeut en masseur kijk ik respectvol naar het totaal beeld van jou als mens met fysieke, mentale en emotionele aspecten. Hierdoor kan ik je een passende behandeling aanbieden, die een positieve bijdrage aan jouw balans en zelfgenezend vermogen levert. Je klachten kunnen verminderen en jouw welbevinden verbetert.

Feeling Massage biedt alleen een aanvulling op de reguliere geneeskunst. Ik neem hierbij de regels van de beroepsvereniging VBAG en de wet op privacy in acht.

Na jaren massages te geven en bij- en nascholing te volgen weet ik steeds zekerder: Masseren om een ander meer ontspanning en balans te brengen is mijn passie!

Graag ontvang ik je in mijn praktijk, waar je lichaam en geest mogen ontspannen en je meer in balans mag komen.

Voetreflexbehandelingen en massages op maat met gevoel en aandacht

De massageoliën en -crèmes waar ik mee werk zijn 100% natuurlijk

Wanneer niet masseren

Feeling huisregels

Waar zit Feeling

Ga voor de hoek van Hallerweg en De Grootweg, direct rechts van het PEN huisje, door de poort. Aan het eind van het pad bevindt zich de praktijk.

Maak online eenvoudig een afspraak

 Je kunt natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen of even bellen naar t. 06 335 943 80 om je afspraak te maken