Voetreflex en massages bij Feeling massage gegeven met aandacht en gevoel

Al sinds 2006 kunnen mensen bij Feeling massage terecht voor voetreflex en massages op maat met gevoel en aandacht. Nog steeds laat het logo zien dat ik daar voor sta.

De naam bevat het zelfstandig naamwoord “het gevoel” en de actie van het werkwoord “voelen”.
Ook mijn eigen vingerafdruk staat voor het (in-)voelen, aanraking en aandacht voor details.
Alle massages/behandelingen geef ik met gevoel en aandacht en zijn daardoor meer dan alleen een aanraking. Met voetreflex en massages kan ik als masseur/therapeut een bijdrage leveren aan jouw gezondheid en welzijn. Dat doe ik zo veel mogelijk op maat, want net als een vingerafdruk is ieder mens uniek.

Al deze en meer bewuste keuzes voor dit logo (gemaakt door Buro-075), maken dat dit nog steeds past bij Feeling massage anno 2020. Ik ben er dan ook nog steeds erg blij mee en reuze trots op!

Feeling massage, voor meer ontspanning en balans in lichaam en geest!