Vanaf 11 mei opent Feeling massage weer met veel plezier de deur van de praktijk!

Ik ben super blij dat ik je vanaf 11 mei weer mag ontvangen in de praktijk van Feeling massage, maar wel een beetje in aangepaste vorm en met een hygiëneprotocol. Dus met nog meer aandacht en zorg voor jouw welzijn en gezondheid dan eerder!

Misschien ben je er wel heel erg aan toe. Misschien heb je meer last van spanning dan anders gehad of ben je zelfs ziek geweest. Juist dan is een ontspannende en meer in balans brengende massage of voetreflexbehandeling een pure weldaad voor lichaam en geest.

Wacht niet langer en bel (06-35594380), app of  mail (info@feelingmassage.nl) voor het maken van een afspraak.

Het hygiëneprotocol van Feeling massage (op basis van de richtlijnen van het RIVM en de overheid) ligt klaar om er voor te zorgen dat ik zo veilig mogelijk voor jou en voor mijzelf weer mijn werkzaamheden in de praktijk kan oppakken. Dit protocol bevat de algemene en praktische maatregelen bij binnenkomst en tijdens of na de behandelingen. Ik kan je dit protocol op jouw verzoek of in elk geval na het maken van een afspraak, ter informatie toesturen.

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd, zodat je in deze rare tijd vanaf 11 mei gerustgesteld de massage/voetreflexbehandeling kunt ontvangen en weer meer in ontspanning en balans kan komen. Dat is je van harte gegund!

Warme groet en digitale knuffel,

Els Stroop