Feeling huisregels

...

  1. Feeling voert beslist geen erotische massage uit.
  2. Voor aanvang van de eerste behandeling worden i.v.m. jouw veiligheid en gezondheid een aantal vragen gesteld m.b.t. je medische verleden.
  3. Bij twijfel over een aandoening of blessure is het mogelijk dat je massage wordt geannuleerd en zal je worden doorverwezen naar de huisarts. Vervolg behandelingen zijn dan alleen mogelijk als jouw huisarts hierin toestemt.
  4. Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist of gebruik je medicijnen, dan kan Feeling je vragen met deze arts te overleggen of de behandeling toegepast mag worden.
  5. Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes, blessures e.d. is Feeling niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele negatieve resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.
  6. Alle persoonlijke en medische gegevens worden zonder toestemming nooit verstrekt aan derden of gebruikt voor andere doeleinden.
  7. Gemaakte afspraken graag minimaal 24 uur van te voren annuleren.
  8. Feeling is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
  9. Ethiek en hygiëne staan bij Feeling hoog aangeschreven. Je wordt verzocht dat je hier eveneens zorg voor draagt en voor elke behandeling hebt gedoucht of gewassen. Dit is zowel voor Feeling als voor jezelf prettiger om te werken en om de behandeling te ondergaan.
  10. Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.
Voetreflexbehandelingen en massages op maat met gevoel en aandacht

De massageoliën en -crèmes waar ik mee werk zijn 100% natuurlijk

Wanneer niet masseren

Feeling huisregels

Waar zit feeling

De entree van de praktijk bevindt zich net voor de hoek van Hallerweg en De Grootweg. Direct rechts van het PEN huisje is de poort naar de tuin. Aan het eind van het pad bevindt zich de praktijk.

Maak online eenvoudig een afspraak

 Je kunt natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen of even bellen naar t. 06 335 943 80 om je afspraak te maken

© Copyrights 2018 by Feeling Massage. All rights reserved.